sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Vreau o ţară ca afară!

Când mă uit la televizor mai văd una, alta. Aşa am găsit melodia Vunk-Vreau o ţară ca afară, care s-ar putea să fie de ceva vreme, dar n-am auzit-o eu până acum.
Videoclipul chiar e reuşit, deşi nu foarte original, iar versurile sunt direct inspirate din viaţa noastră a românilor. Atitudinea trupei şi a celor care au lucrat pentru a obţine acest rezultat e de apreciat, cu siguranţă şi-au câştigat simpatizanţi, dar atât. Noi, oamenii de rând nu putem schimba mare lucru, iar cei care au anumită funcţie în conducerea statului se vor face că nu ştiu de melodie.



Şi da, cu toţii vrem o ţară ca afară, dar rămânem cu dorinţa.

Un comentariu:

  1. cred ca toti vor o tara ca afara. Din pacate unii nu sunt civilizati (cei mai multi). suntem singura tara din lume care are o armonie perfecta: avem un fluviu care trece prin tara noastrta ,33% din suprafata tarii sunt munti ,33% dealuri si 33%campii si ape. Avem o tara foarte frumoasa dar nu stim cum s-o facem sa arate exact cat de frumoasa este si in afara. Sunt oameni in afara care cred ca suntem necivilizati din cauza numarului mare de rromi. De exemplu domnul nostru de religie merge in fiecare an la Londra. Avea un ambalaj si la aruncat la gunoi.O femeie care era in apropiere l-a intrebat din ce tara este.Dumnealui a spus ca este din Romania dar acea femeie nu-l credea asa ca profesorul nostru i-a aratat pasaportul.Dumnealui a intrebat-o de ce este atat de mirata.Aceasta a zis ca noi,romanii nu aruncam ambalajele la gunoi ci pe jos. Deci imaginati-va ce imagine au romanii si tara noastra in fata altor popoare!

    RăspundețiȘtergere